ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της χήρας του Στάθη Ψάλτη στο σανίδι (φωτό)

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της χήρας του Στάθη Ψάλτη στο σανίδι (φωτό)

Η Χριστίνα Ψάλτη αναστάτωσε τους θεατές της παράστασης «Λωξάντρα».

Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της και προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χαμό του ηθοποιού με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια. Η ηθοποιός έχει σκηνές στο έργο που εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας σέξι εσώρουχα ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Μετά τον χαμό του Στάθη Ψάλτη οι σχέσεις με την οικογένειά του δεν είναι οι καλύτερες.

«Δεν ξέρω γιατί έγιναν δύο μνημόσυνα για τον Στάθη. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε. Τους πήρα τηλέφωνο αλλά δεν τους βρήκα. Δεν πειράζει, να τους προστατεύει ο Θεός και να τους έχει καλά. Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω με ψέματα να σπιλώνεις τη μνήμη ενός ανθρώπου. Επειδή όλο αυτό συνεχίζεται με ψέματα και κακοήθειες, νομίζω ότι είμαι σε φάση να κινηθώ νομικά. Το κάνω πρώτα για τον Στάθη και μετά για μένα. Δεν το αξίζει όλο αυτό και στο κάτω κάτω ήμουν η επιλογή του για 22 χρόνια», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.