ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

My Style Rocks: Η φωτογραφία που “έκαψε” την παίκτρια- Το ψέμα που έκανε έξαλλη τη Μαγγίρα (βίντεο)

My Style Rocks: Η φωτογραφία που “έκαψε” την παίκτρια- Το ψέμα που έκανε έξαλλη τη Μαγγίρα (βίντεο)

Τα παπούτσια που φόρεσε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη στο My Style Rocks υποστήριξε ότι τα έφτιαξε μόνη της. Ότι δηλαδή ήταν δική της έμπνευση να βάλει πάνω στα παπούτσια τα τρία μικρά φτερά. Η κριτική επιτροπή, όμως, ήταν ενημερωμένη και η παραγωγή είχε έτοιμη τη φωτογραφία, η οποία “έκαψε” την παίκτρια. Οι κριτές εξοργίστηκαν με το ψέμα της Κωνσταντίνας και ειδικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να μην λέτε ψέματα. Δηλαδή εσύ έφτιαξες αυτό το παπούτσι από μόνη σου και άλλος ένας στον πλανήτη βρήκε αυτό το παπούτσι και το έφτιαξε και αυτός από μόνος του. Με τρελαίνουν τα ψέματα. Προτιμώ να μου πείτε ότι είδατε στο Instagram μια εικόνα και πήγατε να την κάνετε ίδια. Το θεωρώ πολύ πιο σωστό. Πραγματικά με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Θες να μου πεις δηλαδή ότι αυτό το παπούτσι το έφτιαξες εσύ; Μόνη σου βγήκες και το είπες, εμείς δε θα σε ρωτάγαμε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, με την Κωνσταντίνα Σουλτάτη να παραδέχεται λίγο αργότερα ότι δεν τα έφτιαξε αυτή τα παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.