ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτό το έξυπνο κόλπο κατάφερε να ξεγελάσει 2 μεγάλους ταχυδακτυλουργούς (βίντεο)

Με αυτό το έξυπνο κόλπο κατάφερε να ξεγελάσει 2 μεγάλους ταχυδακτυλουργούς (βίντεο)

Όταν ήμασταν παιδιά, όλα γύρω μας φάνταζαν μαγικά. Καθώς μεγαλώνουμε όμως, αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση των πραγμάτων και των γεγονότων, με αποτέλεσμα αυτή η μαγεία να χάνετε σιγά-σιγά.

Σήμερα, μας απασχολεί περισσότερο να αναλύσουμε την τεχνική πίσω από ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο, πως κατάφερε να επιτευχθεί και να εκθέσουμε την τεχνική που κρύβεται από πίσω του, αντί απλά να το απολαύσουμε.

Το σόου που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και διαθέτει δύο παγκοσμίου φήμης μάγους. Διάφοροι υποψήφιοι ταχυδακτυλουργοί παίρνουν μέρος και ο καθένας με τη σειρά του, προσπαθεί να ξεγελάσει, εκτελώντας ένα μαγικό νούμερο, τους δύο κορυφαίους μάγους.

Ο υποψήφιος όμως που θα παρακολουθήσετε, ονομάζεται Shin Lin και θα σας αφήσει άφωνους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.