ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor 3: Σε ποια γνωστή παίκτρια του GNTM έγινε πρόταση με πολλά χρήματα για να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης (βίντεο)

Survivor 3: Σε ποια γνωστή παίκτρια του GNTM έγινε πρόταση με πολλά χρήματα για να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης (βίντεο)

Η παίκτρια του GNTM, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικής εκπομπής , δέχθηκε πρόταση από την Acun Medya να συμμετάσχει στο Survivor 3.

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι.

Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δεν θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι», είπαν οι αδερφές Ράντη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.