ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για τον πρώτο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ – Μοίρασε μαριχουάνα στους καλεσμένους!

Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για τον πρώτο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ – Μοίρασε μαριχουάνα στους καλεσμένους!

Αποκαλύψεις για τον πρώτο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ από τη SUN. Όπως αναφέρει, η δούκισσα του Σάσεξ μοίρασε σακουλάκια μαριχουάνα στους καλεσμένους του πρώτου της γάμου που έγινε το 2011 στην Τζαμάικα.

Συγκεκριμένα η Sun επικαλείται mail της δούκισσας του Σάσεξ που διέρρευσαν και στα οποία μιλάει με φίλο της και του λέει πως θα μοιράσει μαριχουάνα στους καλεσμένους της. Μάλιστα, ο φίλος της τη συμβουλεύει να αγοράσει ειδικές μικρές σακούλες και η Μέγκαν του απαντά ότι το έχει φροντίσει.

Πηγές αναφέρουν ότι η Μαρκλ βοήθησε τους καλεσμένους να στρίψουν τα τσιγάρα. Ο πατέρας της είχε δηλώσει επίσης ότι οι καλεσμένοι πήραν ως δώρο μαριχουάνα.

Πριν λίγες μέρες πάντως και ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι στον πρώτο γάμο της κόρης του πήραν ως δώρο μαριχουάνα. Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε ότι δεν το κάπνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ ήταν με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον, με τον οποίο χώρισε μετά από έναν χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.