ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγριος καβγάς στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Γ. Σαμπάνης – Επενέβη ο γνωστός τραγουδιστής (βίντεο)

Άγριος καβγάς στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Γ. Σαμπάνης – Επενέβη ο γνωστός τραγουδιστής (βίντεο)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν γεμάτο!

Οι θαμώνες σε τσακίρ κέφι, χόρευαν και τραγουδούσαν! Ο Γιώργος Σαμπάνης, από τη πίστα, έδινε τον καλύτερο του εαυτό και όλα κυλούσαν όμορφα.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θερμόαιμοι πελάτες πιάστηκαν, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, στα χέρια Κλωτσιές, μπουνιές και… γ@λλικ@ έδιναν και έπαιρναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, φανερά εκνευρισμένος από τη πίστα απευθύνθηκε στους πελάτες και τους είπε: «Εγώ για ποιον τραγουδάω τώρα δηλαδή; Έλα σιγά σιγά γυρίστε από εδώ. Ευχαριστώ. Βοηθήστε λίγο την κατάσταση παρακαλώ πολύ. Ειρήνη υμίν. Βοηθάτε λίγο».

Το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό προβλήθηκε σε εκπομπή και προκάλεσε σοκ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.