ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Demy σπάει την σιωπή της και απαντά για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου (βίντεο)

Η Demy σπάει την σιωπή της και απαντά για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου (βίντεο)

Σάλο προκάλεσε πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι γνωστές τραγουδίστριες προκάλεσαν χαμό στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι δύο τραγουδίστριες ήταν δυσαρεστημένες για διαφορετικούς λόγους.

Η μία από τις δύο όπως έγινε γνωστό ήταν η τραγουδίστρια Demy. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε από την εκπομπή αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την έβαλαν να καθίσει δίπλα στο πιάνο, γεγονός που τη δυσαρέστησε.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τον ντόρο που έχει ξεσηκωθεί.
Όπως σημείωσε δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα και μεγαλοποιήθηκαν. Τόνισε μάλιστα ότι από το να κάνει κάτι που δεν εξέφραζε προτίμησε να πάει σπίτι της.

«Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς. Γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση. Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει να πάω σπίτι μου. Και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της. Μας έμπλεξαν, είπαν πως ξεμαλλιαστήκαμε. Επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Demy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Dailymedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.