ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αυτό είναι το συγκρότημα που πέθανε πάνω στην σκηνή σε μόλις 10 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Αυτό είναι το συγκρότημα που πέθανε πάνω στην σκηνή σε μόλις 10 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Η ροκ μπάντα Seventeen από τη Τζακάρτα είναι μια από τις δημοφιλέστερες στην Ινδονησία με χιλιάδες οπαδούς να την ακολουθούν πιστά. Όμως η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι την ώρα που ερμήνευε τραγούδια σε μια γιορτή που είχε διοργανώσει η κρατική εταιρείας ηλεκτροδότησης PLN σε θέρετρο της παραλίας Tanjung Lesung, όταν απροσδόκητα ένα τσουνάμι σάρωσε τη σκηνή.

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα να σκοτωθούν ο μπασίστας γνωστός ως Μπάνι, ο κιθαρίστας Χέρμαν, o ντράμερ Άντι και ο μάνατζέρ του συγκροτήματος καθώς και η γυναίκα του τραγουδιστή Αιφαν που ήταν και ο μοναδικός που γλύτωσε από το φονικό περιστατικό.

Επιπλέον χάθηκαν και πολλοί από τους θαυμαστές του συγκροτήματος που παρακολουθούσαν την συναυλία.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το video με το σύνολο των καταστροφών και το φονικό χτύπημα στο συγκρότημα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.