ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μάικλ Τζάκσον: Το… «χαχανητό» του σε ερώτηση για την παιδεραστία (βίντεο)

Μάικλ Τζάκσον: Το… «χαχανητό» του σε ερώτηση για την παιδεραστία (βίντεο)

Σπάνιο βίντεο προβάλλει τον Μάικλ Τζάκσον να συμπεριφέρεται πολύ αμήχανα, όταν τον ρωτούν για το αν είναι παιδεραστής.

O 37χρονος τότε τραγουδιστής -το βίντεο γυρίστηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons της Νέας Υόρκης την 1η Μαρτίου 1996- εμφανίζεται νευρικός, χαχανίζει, στριφογυρίζει στο κάθισμά του ακούγοντας τους δικηγόρους να τον ρωτούν ευθέως αν είναι παιδεραστής.

Το βίντεο αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά την προβολή στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance του ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” με δύο πρώην «θύματά» του,όπως καταγγέλλουν, τους Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ να υποστηρίζουν ότι τους βίαζε στο ράντσο του στην Καλιφόρνια.

Στο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως η DailyMailTV, ο Μάικλ Τζάκσον ανακρίνεται για τις καταγγελίες για ασέλγεια εις βάρος των Μακόλεϊ Κάλκιν (τον διάσημο πρωταγωνιστή του «Μόνος στο Σπίτι»), Τζόρνταν Τσάντλερ και Μπρετ Μπαρνς και εμφανίζεται αμήχανος και νευρικός να χασκογελά, να στριφογυρίζει στη θέση του, ακόμη και να χασμουριέται ευρισκόμενος σε εμφανώς δύσκολη θέση. Η ανάκριση έγινε στο πλαίσιο μιας αγωγής που είχαν καταθέσει εναντίον του για παράνομη απόλυση πέντε πρώην εργαζόμενοι στο Neverland Ranch και στην οποία είχαν συμπεριλάβει και καταγγελίες για τις σχέσεις του τραγουδιστή με ανήλικα αγόρια στο ράντσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.