ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Είναι αρκετός καιρός που χωρίσαμε, δεν προέκυψε κάτι για να το πούμε» (βίντεο)

«Είναι αρκετός καιρός που χωρίσαμε, δεν προέκυψε κάτι για να το πούμε» (βίντεο)

Η Φαίη Ξυλά συνάντησε την Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πρωινό. Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια κουβέντιασαν για όλα και βέβαια, για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Είναι αρκετός καιρός που χωρίσαμε», είπε η Φαίη Ξυλά και εξήγησε γιατί εμείς το μάθαμε πρόσφατα: «Δεν προέκυψε κάτι για να το πούμε. Υπήρξε ερώτηση σε συνέντευξη επειδή δουλεύουμε μαζί και απάντησα. Διαφορετικά, αν δεν μας ρώταγε κάποιος, δεν υπήρχε περίπτωση να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το κρύβαμε, απλώς εγώ από μόνη μου δεν θα πω κάτι προσωπικό μου. Το κοντινό μας περιβάλλον το γνώριζε. Είμαστε και οι δύο αρκετά κλειστοί σαν άνθρωποι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.