ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βόμβα» στο STAR: Το ΕΣΡ «κόβει» την Ζήνα Κουτσελίνη λόγω προσβολής μνήμης νεκρού

«Βόμβα» στο STAR: Το ΕΣΡ «κόβει» την Ζήνα Κουτσελίνη λόγω προσβολής μνήμης νεκρού

Απόφαση-«βόμβα» από το ΕΣΡ για το κανάλι του Star και την Ζήνα Κουτσελίνη, αφού η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διακόπτεται προσωρινά.

Μάλιστα το συμβούλιο αποφάσισε και επέβαλε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στην εταιρία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρία του Star. Η διακοπή της προβολής αφορά τις 19, 20 και 21 Μαρτίου.

Ο λόγος που οδήγησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να πάρει αυτή την απόφαση είναι ο τρόπος που η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε τη δολοφονία της φοιτήτρια Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα το ΕΣΡ έκανε λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος και προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που το ΕΣΡ αποφασίζει την προσωρινή διακοπή μιας εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.