ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεονώρα Μελέτη: Νοσηλεύεται με συμπτώματα Η1Ν1 (φωτο)

Ελεονώρα Μελέτη: Νοσηλεύεται με συμπτώματα Η1Ν1 (φωτο)

Η Ελεονώρα Μελέτη νοσηλεύεται, έχοντας προσβληθεί από τον ιό της εποχικής γρίπης.

Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα η γρίπη Η1Ν1, με τα συμπτώματα να ταλαιπωρούν αρκετούς πολίτες. Από τον ιό αυτό, λοιπόν, φαίνεται πώς προσβλήθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια το Alpha εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων, το πρωί της Κυριακής, όπου και νοσηλεύεται προκειμένου να μην παρουσιάσει επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα αναδημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο που της έστειλαν, το βράδυ του Σαββάτου, οι κολλητές φίλες της από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν και στο οποίο την ρωτούσαν «Που είσαι;». Σχολιάζοντάς το, λοιπόν, έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο ΙΑΣΩ…» και πρόσθεσε τρία κλαμένα emoji, ενώ δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο λυπημένης φατσούλας με θερμόμετρο στο στόμα συμπλήρωσε: «Η1Ν1».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι και όχι μόνο, όταν είδαν αυτή την ανάρτηση ανησύχησαν. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποιο άλλο σχετικό post για να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Εμείς, ωστόσο, της ευχόμαστε περαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.