ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά την περιπέτεια της υγείας της κόρης της (φωτο)

Το πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά την περιπέτεια της υγείας της κόρης της (φωτο)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την κόρη της. Δείτε το πρώτο μήνυμα της παρουσιάστριας.

Το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που προσλήφθηκαν από τη γρίπη H1N1, η οποία θερίζει και μάλιστα έχει γίνει η αιτία για το θάνατο πάνω από 100 ανθρώπων. Από αυτό τον ιό φαίνεται πως προσβλήθηκε τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η 11 μηνών κόρη της Αλεξάνδρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alpha περνά την συγκεκριμένη γρίπη στην ήπια μορφή της, σε αντίθεση με την μικρή Αλεξάνδρα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων.

Το πρωί της Δευτέρας, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους και έτσι ανέβασε στα stories του Instagram το ευχαριστήριο μήνυμά της.

Δες τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.