ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «εκρηκτική» Sara «ζαλίζει» με τις πόζες της! (φωτο)

Η «εκρηκτική» Sara «ζαλίζει» με τις πόζες της! (φωτο)

Γνωρίστε την εντυπωσιακή Sara Jean Underwood.

H Sara Jean Underwood ξεκίνησε την καριέρα της από το playboy και συνέχισε σε διάφορα τηλεοπτικά shows.

Μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια της τηλεόρασης η Sara ξεκίνησε ως… κουνελάκι του Playboy στο γενικό Playboy Pac 10 το 2005, συνέχισε ως Playmate τον Ιούλιο του 2006 και έφτασε και ως τον τίτλο της «Playmate της χρονιάς του 2007». Μάλιστα είναι η 25η στο Top 25 του περιοδικού στις καλύτερες Playmates.

Διακρίθηκε στο body painting όταν πήγε στο γήπεδο με την εμφάνιση των Oregon State Beavers ζωγραφισμένη στο σώμα της και κανείς δεν κατάλαβε πως ήταν γυμνή. Πριν την ανακαλύψουν στην έπαυλη του Playboy η κυρία Underwood δούλεψε στα εστιατόρια Hooters.

https://www.instagram.com/p/Bp3IZHtnfcf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsOQovnn8cQ/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bttc2rEnbq8/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.