ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Masterchef: «Αγρίεψε» ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Παντελή – «Αυτό κάνω ότι δεν το άκουσα» (βίντεο)

Masterchef: «Αγρίεψε» ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Παντελή – «Αυτό κάνω ότι δεν το άκουσα» (βίντεο)

Με μία συντριπτική διαφορά η κόκκινη ομάδα επικράτησε της μπλε κατά τη χθεσινή δοκιμασία στο Masterchef.

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι κριτές σχολίασαν τα πιάτα που έβγαλαν οι παίκτες για τις αεροσυνοδούς.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε την κόκκινη ομάδα τι πήγε λάθος με το ψωμί. Υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο Παντέλης Βούρος, ο οποίος απάντησε στον σεφ-κριτή και αυτό που είπε δεν του αρεσε καθόλου.

«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι… Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις» ανέφερε ο Παντέλης Βούρος.

«Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Οχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μετά από λίγο, ο παίκτης επιχείρησε να δικαιολογηθεί και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν απόλυτος. «Συνεχίζεις; Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».

Τελικά, η κόκκινη ομάδα, όπως ήδη είχαν αποκαλύψει τα spoilers, πήρε τη νίκη με διαφορά 40 ψήφων και απόλαυσε ταξίδι στην Ρώμη. Ο αρχηγός Ζαχίρ δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αιώνια πόλη καθώς υπήρχε ζήτημα με τα χαρτιά του και έτσι απόλαυσε γεύμα με τον μέντορά του Λεωνιδα Κουτσόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.