ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Power of Love: Πρώην παίκτρια κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος (φώτο)

Power of Love: Πρώην παίκτρια κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος (φώτο)

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μόνο για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου. Έως τώρα έχουν ανακοινωθεί μεταξύ άλλων και πολλά ονόματα διασήμων που θα συμμετάσχουν στην εκλογική «μάχη». Απ’ ό,τι φαίνεται, και μία πρώην παίκτρια από το Power of Love αποφάσισε να δοκιμάσει κι αυτή με τη σειρά της, τις ικανότητές της στον πολιτικό «στίβο».

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία εκτός από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της αγάπης, είχε λάβει μέρος και στο δεύτερο κύκλο του My Style Rocks.

Η ίδια πρόκειται να είναι υποψήφια με το συνδιασμό «Νέα Δύναμη» στον Δήμο Αχαρνών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ένταξή της στο ψηφοδέλτιό του.

Το μήνυμα της Κυριακής Τσανικίδη προς τους πιθανούς ψηφοφόρους της

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε ένα μήνυμα που έστειλε η ίδια σε όλους τους πιθανούς ψηφοφόρους της.

Το μήνυμα αυτό έλεγε: Συνδημότισσες και συνδημότες, η Νέα Γενιά της πόλης των Αχαρνών, δίνει δυναμικό παρόν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μέσα από τη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη. Η πόλη μας, μέσα στην οποία μεγαλώσαμε, έχει ανάγκη σήμερα όσο ποτέ, την συμμετοχή των νέων ανθρώπων που με τις ιδέες, το όραμα και την ικανότητά τους θα την οδηγήσουν στη θέση που της αξίζει! Ως Τομεάρχης Νέας Γενιάς και με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει ως δημοσιογράφος, έχω καταθέσει κι εγώ με τη σειρά μου τις προτάσεις μου σχετικά με την στήριξη της νεολαίας του τόπου μας σε επαγγελματικό επίπεδο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη λειτουργία γραφείων διασύνδεσης των νέων του δήμου Αχαρνών με επιχειρήσεις και φορείς. Απώτερος σκοπός μας είναι να αποκτήσει η νεολαία των Αχαρνών τη δική της φωνή που θα δώσει διεξοδικές λύσεις σε πολλά ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι νέοι του τόπου μας. Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο. Σας βεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.