ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαντορίνη: Διάσημο μοντέλο αναστατώνει το νησί και το Instagram (φωτό)

Σαντορίνη: Διάσημο μοντέλο αναστατώνει το νησί και το Instagram (φωτό)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η οποία δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του νησιού, διαφημίζοντας τις ομορφιές του. Αλλωστε, η ίδια φροντίζει στα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της να τονίζει πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη Σαντορίνη.

Ωστόσο, οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ενθουσίασαν τους followers της, μιας και το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι σε σέξι πόζες. Μάλιστα, η μία φωτογραφία είναι πιο σέξι από την άλλη, με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.