
Αποστομωτική είναι η απάντηση του άντρα που φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.
«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr και τη Δέσποινα Μαλέλη ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.
Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση στην Άννα Φόνσου μετά την επιστολή που έστειλε στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητώντας την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».
«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως δεν έχει μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. «Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του» συμπλήρωσε.
Τέλος, η Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του δηλώνει στο star.gr ότι δε μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.