ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η κίνηση του Γιάννη Αντετοκούμπο που θυμίζει ζεϊμπέκικο (βίντεο)

Η κίνηση του Γιάννη Αντετοκούμπο που θυμίζει ζεϊμπέκικο (βίντεο)

Τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας από όταν έκανε το ντεμπούτο του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί εντός αλλά και εκτός παρκέ.

Το ξεκίνημα της Εθνικής μπάσκετ ανδρών στο τουρνουά Ακρόπολις ήταν εντυπωσιακό. Η “Γαλανόλευκη” δεν αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα κόντρα στην Ιταλία (σ.σ. που αγωνίστηκε με απουσίες) και την… καθάρισε, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η εικόνα της Εθνικής μπάσκετ βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή έχει… καλλιεργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα, που ενισχύει την προσπάθεια των παικτών. Κάτι τέτοιο φάνηκε και λίγο πριν τον αγώνα της “Γαλανόλευκης” με τους “ατζούρι”.

Λίγο πριν βγουν στο παρκέ, οι διεθνείς φαίνονται στο video να προσπαθούν να δημιουργήσουν από έναν… χαιρετισμό (διακρίνονται οι Πρίντεζης – Λαρεντζάκης), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει αρχικά καλαμπούρι με τον μεγάλο του αδερφό, Θανάση.

Στη συνέχεια, ο “Greek freak” πήγε πάνω στον Κώστα Παπανικολάου για να τον χαιρετήσει (αντί για high five), κάνοντας μια κίνηση που θύμισε λίγο… ζεϊμπέκικο. Φυσικά, λίγο πριν οι παίκτες πάρουν το δρόμο για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, υπήρξε η συγκέντρωση των παικτών για το… κλασικό “Ελλάς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.