Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για την κυβέρνηση...

Ατύχημα έπαθε η Ελένη Τζώρτζη (φώτο)

Ατύχημα έπαθε η Ελένη Τζώρτζη  (φώτο)

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Τζώρτζη, η οποία έγινε ιδιαίτερα συμπαθής στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας Γάτου στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.


Χθες το μεσημέρι, μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Ελένη Τζώρτζη αποκάλυψε πώς είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς έσπασε το πόδι της.

«Και κάπως έτσι, πάνε οι διακοπεεεες!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.