
Λίγο μετά το τέλος των εκπομπών τους το Σαββατοκύριακο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάζεψαν τα πράγματά τους, πήραν το αμάξι και πήγαν εκδρομή στα βουνά!
Το ζευγάρι ταξίδεψε με αφορμή την 28η Οκτωβρίου στην Αράχοβα, με σκοπό να χαλαρώσει και να ανανεώσει τον έρωτά του. Μαζί τους, μάλιστα, ταξίδεψαν και ο Παύλος Σταματόπουλος αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος συνεργάζεται στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»!
Η όμορφη δημοσιογράφος και ο γοητευτικός personal trainer είχαν την δυνατότητα να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την φύση, ενώ μαζί με την παρέα τους έκαναν και εκδρομές στα γύρω χωριά. Σήμερα, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος εκμεταλλεύτηκαν τον κρύο καιρό και έμειναν στο σαλέ, κάνοντας βουτιές στην θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει το ξενοδοχείο τους.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.