
Κάποιοι έχουν φτάσει στη πηγή και δεν έχουν πιει ποτέ νερό, κάποιοι άλλοι- αν και είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί- δεν έφτασαν ποτέ στη πραγματικότητα κοντά, ωστόσο όλοι τους αγαπιούνται από το κοινό και στο μυαλό μας είναι ήδη νικητές, χωρίς όμως αγαλματίδιο.
Εδώ έχουμε συγκεντρώσει εκείνους που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τη μαμά τους και γενικότερα τους συγγενείς τους πάνω στην εκθαμβωτική σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Ας ευχηθούμε κάποια στιγμή αυτό να ανατραπεί και να καταφέρουν να αλλάξουν τη κακιά τους τύχη.
Διαβάστε περισσότερα στο belikeyou.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.