Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Snik: «Δεν είμαι από πλούσιους γονείς… Τα παιδιά μου θα είναι» (φωτο)

Snik: «Δεν είμαι από πλούσιους γονείς… Τα παιδιά μου θα είναι» (φωτο)

Ο δημοφιλής ράπερ Snik, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. Ο Snik φωτογραφίζεται και δίνει απαντήσει σε πολλά ερωτηματα που έχουμε για αυτόν! Μιλάει για τους μπράβους που του χρεώνουν λέγοντας ότι μπορεί να είναι φίλοι του ενώ αποκαλύπτει ότι προέρχεται από φτωχούς γονείς προσθέτοντας ότι τα παιδιά του θα προέρχονται όμως από πολούσιους γονείς!

O γνωστός ράπερ μιλάει ακόμα για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τα παιδικά του χρόνια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.