ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την «Μις Γερμανία 2020» φέτος θα τη επιλέξουν μόνο γυναίκες (φωτό, βίντεο)

Την «Μις Γερμανία 2020» φέτος θα τη επιλέξουν μόνο γυναίκες (φωτό, βίντεο)

Για 1η φορά στα 93 χρόνια του καλλιστειακού θεσμού της Μις Γερμανία, μόνο γυναίκες κριτές θα αποφασίσουν για την εκλογή της καλλονής που θα φορέσει το πολυπόθητο στέμμα της ομορφότερης για το 2020.

Συγκεκριμένα, οι οργανωτές του διαγωνισμού ομορφιάς αποφάσισαν να εισαγάγουν επαναστατικές καινοτομίες στο διαγωνισμό και βάσει των νέων κανόνων μόνο γυναίκες θα είναι οι κριτές που θα αποφασίσουν τις νικήτριες στα φετινά γερμανικά καλλιστεία.

Προσωπικότητα, χαρακτήρας και βιογραφικό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη της Μις Γερμανία 2020

Πέρσι το καλοκαίρι ανακοίνωσαν ότι η εκλογή της Μις Γερμανίας παύει να εξαρτάται αποκλειστικά στην εμφάνιση των κοριτσιών και η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και το βιογραφικό των υποψηφίων θα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ειδικότερα, η νέα Μις Γερμανία 2020 θα εκλεγεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Ρουστ, με 16 φιναλίστ να μπαίνουν στην «αρένα» για τον πολυπόθητο τίτλο της ομορφότερης Γερμανίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τους οργανωτές, τα καλλιστεία για τη Μις Γερμανία είναι ο παλαιότερος και σημαντικότερος διαγωνισμός ομορφιάς στην χώρα, μιας και όπως ανακαλεί τη εφημερίδα Die Welt υπάρχει στα δρώμενα της ομορφιάς ήδη από το 1927.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.