Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Το εύκολο κόλπο για να κάνετε τη μπριζόλα σας «λιώμα»

Το εύκολο κόλπο για να κάνετε τη μπριζόλα σας «λιώμα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία. Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι συνήθως αρκετά σκληρές από τη φύση τους. Για να τις κάνεις πιο μαλακές το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο.

Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα τη μπριζόλα σου από τη μία και από την άλλη μεριά. Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακή. Έπειτα ψησ’την κανονικά όπως συνήθως. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.