
Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μια συνάντηση τεσσάρων ωρών με τον πρίγκιπα Χάρι στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους σχέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα είπε στον εγγονό της ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος αν θελήσει να μπει ξανά στη βασιλική οικογένεια, ως πλήρες μέλος.
Η 93χρονη βασίλισσα προσκάλεσε τον Δούκα του Σάσσeξ σε γεύμα για ένα τετ α τετ με πολύ αγάπη όπως φαίνεται.
Πηγή από το Παλάτι ανέφερε ότι βασίλισσα είπε στον Χάρι ότι “τον αγαπά βαθιά και μπορεί να επιστρέψει όποτε θέλει”.
“Η βασίλισσα μίλησε για πολύ ώρα στον εγγονό της και ήταν η ιδανική στιγμή και για τους δύο για να πουν όσα ήθελαν. Είναι η πρώτη φορά που μίλησαν μόνοι τους και αναφέρθηκαν στα σχέδιά τους. Η συζήτηση έγινε σε χαλαρό περιβάλλον” σχολίασε η πηγή.
Η πηγή πρόσθεσε ότι η μονάρχης είναι αναστατωμένη με την απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να ζήσουν στον Καναδά και ότι θα ήθελε να βλέπει περισσότερο τον μικρό Άρτσι.
Σε ότι αφορά την Μαρκλ, η βασίλισσα τόνισε ότι είναι και εκείνη ευπρόσδεκτη στο Παλάτι αν τυχόν το ζευγάρι αλλάξει άποψη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.