ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρευνα: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο κρεβάτι

Τη γνωρίζατε;

Έρευνα: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο κρεβάτι

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα αποδείχθηκε πως υπάρχει μια στάση στο κρεβάτι η οποία είναι πιο επικίνδυνη από κάποιες άλλες. 

Ο λόγος για την στάση «γυναίκα από πάνω», την οποία επιστήμονες θεωρούν υπεύθυνη για πάνω από το 50% των καταγμάτων πέouς τα τελευταία χρόνια.

Η στάση «στα τέσσερα», με τη γυναίκα να στηρίζεται στις παλάμες και στα γόνατά της, κατηγορείται για το 29% των τραυματισμών, ενώ η κλασική «ιεραποστολική στάση» με τον άντρα από πάνω ευθύνεται σε ποσοστό 21%.

Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο «Advances in Urology», οι επιστήμονες υποθέτουν ότι όταν η γυναίκα είναι από πάνω, ο άντρας δυσκολεύεται να σταματήσει μια κίνηση που του προκαλεί πόνο, λόγω του βάρους της γυναίκας που πέφτει πάνω του.

Αντίθετα, στην «ιεpαποστολική στάση», ο άντρας ακριβώς επειδή έχει τον έλεγχο, είναι πιο εύκολο να αποφύγει πιθανό τραυματισμό.

Η έρευνα

Οι ερευνητές εξέτασαν 44 περιπτώσεις αντρών με τραυματισμούς στο πέoς, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν σε 3 νοσοκομεία της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 13 ετών.

Από το σύνολο των περιπτώσεων, τα 28 κατάγματα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια ετεροφυλoφιλικού σeξ, τα 4 κατά τη διάρκεια ομοφυλoφιλικού σεξ και τα υπόλοιπα από αuνανισμό ή από άλλες άγνωστες αιτίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μισοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα «κρακ» τη στιγμή του τραυματισμού, ήχος ο οποίος συνοδεύτηκε από πόνο και πρήξιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.