ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ερωτύλος ο Μπέλλος: «Συμπαίκτρια μου ζήτησε να γίνουμε ζευγάρι για να μας παίζουν τα κανάλια»

Ερωτύλος ο Μπέλλος: «Συμπαίκτρια μου ζήτησε να γίνουμε ζευγάρι για να μας παίζουν τα κανάλια»

Οι ιστορίες που μπορεί να φαντάζεται και να διηγείται κάποιος για να «τρυπώσει» στο χώρο του θεάματος δεν έχουν όρια. Δε φτάνει που έχουμε «κολλήσει από τα σιρόπια» του Μπέλλου και της Μπέη και μέσα στο Masterchef αλλά και έξω, τώρα έχουμε να ακούμε και τις ιστορίες για το ποια την έπεσε στο Μήτσο κτλ.

Ο πρώην παίκτης της τηλεοπτικής κουζίνας, αποκάλυψε πως λίγο πριν μπούνε στο σπίτι μια από τις συμπαίκτριές του, του πρότεινε να παριστάνουν το ζευγάρι ώστε να τους παίζουν τα κανάλια, εκείνος απάντησε «θα δούμε»… αλλά τελικά αποφάσισε να παίξει το παιχνιδάκι με το Μαράκι. Σωστός. Επιλέγει από ποιον θα «τρώει» τηλεοπτική παντόφλα.

Δεν πρόδωσε το όνομά της αλλά ανέφερε πως η ίδια στην συνέχεια τον εκδικήθηκε χαρακτηρίζοντας τον με κοσμητικά επίθετα.

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα».

Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης.

Στο δια ταύτα στο παρελθόν από τα ριάλιτι μας έχουν απασχολήσει πολλοί έρωτες, (Καραφώτης – Λύτρα, Πρόδρομος με τη Μαίρη Σκόρδου, η Μαίρη Βροχοπούλου με τον Φραν κτλ…) και η κατάληξη ήταν η γνωστή.

Κάνανε την γύρα τους στα κανάλια και στα περιοδικά και «κάηκαν» σε λιγότερο χρόνο απ΄ ότι καίγεται το παστινάκι αν το ξεχάσεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.