ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χάρης Ρώμας: Η σπάνια φωτογραφία του σε ηλικία μόλις 20 ετών (φωτό)

Χάρης Ρώμας: Η σπάνια φωτογραφία του σε ηλικία μόλις 20 ετών (φωτό)

Ο Χάρης Ρώμας διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media όμως αυτή τφορά, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μία φωτογραφία από την περίοδο που βρισκόταν στην ηλικία των 20. Ο ίδιος ποζάρει σοβαρός στο φακό με τα μακριά σγουρά μαλλιά του να τραβάνε την προσοχή από την πρώτη ματιά.

«Ε,ναι! Αυτός ο εικοσάχρονος άντρας είμαι εγώ,ο Χάρης Ρώμας. Από μπούκλα όμως…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.