
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από σήμερα το πρωί (11/9) η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω Instagram.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ωστόσο, δε θέλησε να αποκαλύψει το λόγο της νοσηλείας της, αν και το χαμόγελό της παραμένει στα χείλη της.
Στο πλευρό της και κρατώντας της το χέρι είναι και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης.
Δείτε την εικόνα:
https://www.instagram.com/p/CE_GAe2F5s0
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.