
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στο OPEN, το περιστατικό που συνέβη με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό»:
«Είναι εξοργισμένη η διοίκηση του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη. Υπήρξε κινητοποίηση από τα στελέχη του Open, αλλά και έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη».
«Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι από τις ελάχιστες εσωτερικές παραγωγές του καναλιού και έχει υψηλό κόστος», τόνισε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.
Ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά το επεισόδιο που προκάλεσε την κράτησή του στο αεροδρόμιο του Μεξικού, μαζί με τα άλλα τρία άτομα της ομάδας του επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Ελλάδα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.