ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συγκινήθηκε η Τ.Λόπεζ στα E! People’s Choice Awards – «Η φετινή χρονιά μας έδειξε τι πραγματικά έχει σημασία» (βίντεο)

Συγκινήθηκε η Τ.Λόπεζ στα E! People’s Choice Awards – «Η φετινή χρονιά μας έδειξε τι πραγματικά έχει σημασία» (βίντεο)

Με ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο κλείνει το 2020 για την Τζένιφερ Λόπεζ, που τιμήθηκε από τα E! People’s Choice Awards, ως το People’s Icon Award.

Η 51χρονη σούπερ σταρ ξέσπασε σε δάκρυα με τα γλυκά μηνύματα – έκπληξη από τα παιδιά της και μερικούς από τους διάσημους φίλους της.

Την Λατίνα σταρ προλόγισε ο Άρμι Χάμερ και προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα της καριέρας της. Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στη σκηνή στο Barker Hangar της Σάντα Μόνικα με ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα, με την υπογραφή του Christian Siriano.

Έκπληξη της επιφύλαξαν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωής της, όπως οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Νικόλ Κίντμαν, οι οποίες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους μαζί της.

Ωστόσο, ένα ξεχωριστό μήνυμα – βίντεο από τα 12χρονα δίδυμά της – Έμα και Μαξ – την έκανε να κλάψει. Τα παιδιά της, της είπαν πόσο την αγαπούν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

https://www.instagram.com/p/CHqW83bppIt/?utm_source=ig_embed

«Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά;» είπε καθώς σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια της. «Εννοώ πριν από το 2020, εμείς είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιες για αυτό το βραβείο. Προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις. Όμως, η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότεροι είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που αντιμετώπισε καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, οι οποίες κάνουν το «Βραβείο Ινδάλματος» ακόμη πιο ξεχωριστό.

«Μερικές φορές τα μεγάλα όνειρά μου και οι φιλοδοξίες μου έκαναν τους ανθρώπους γύρω μου νευρικούς» ανέφερε η τραγουδίστρια. «Οι άνθρωποι έλεγαν: “Είσαι χορεύτρια, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός. Είσαι ηθοποιός, γιατί θέλεις να τραγουδάς; Είσαι καλλιτέχνης, δεν θα σε λαμβάνουν σοβαρά ως επιχειρηματία”. Όσο περισσότερο έλεγαν ότι δεν μπορούσα, τόσο περισσότερο ήξερα ότι έπρεπε να μπορέσω» πρόσθεσε.

«Τώρα λοιπόν, εδώ είμαι πολύ ευγνώμων, γνωρίζοντας ότι η πραγματική διάσταση της επιτυχίας μου δεν είναι στις πωλήσεις δίσκων ή στο box office, αλλά στην αγάπη που νιώθω απ’ όλους εσάς».

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχώρησε από τη σκηνή ευχαριστώντας τους θαυμαστές της, ενώ βίντεο προβάλλονταν στις οθόνες, με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης από τους Τζέιν Φόντα, Κέρι Ουάσινγκτον, Κιμ Καρντάσιαν και τους Λιν Μάνουελ Μιράντα και Μάθιου ΜακΚόναχι.

Με παρουσιάστρια την τραγουδίστρια, ηθοποιό Ντέμι Λοβάτο στη φετινή τελετή συνδυάστηκαν φυσική παρουσία, κοινωνικά απομακρυσμένες εμφανίσεις από νικητές και παρουσιαστές, καθώς και ένα «Virtual In-Person» κοινό που βοήθησε να ανακοινώνονται τα βραβεία όλη τη βραδιά.

Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από ψηφοφορία του κοινού στην οποία εφέτος συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο ψήφοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.