«Άσφαιρες» και απροστάτευτες έρχονται οι FDI-Belharra! Απίστευτο;

Σ.Χανταμπάκης για Ντάνο: «Δεν είμαστε φίλοι – Όπου τον συνάντησα έχουμε μιλήσει»

Σ.Χανταμπάκης για Ντάνο: «Δεν είμαστε φίλοι – Όπου τον συνάντησα έχουμε μιλήσει»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και με αφορμή την συζήτηση για το Survivor αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε το πρωί της Δευτέρας όσα έγιναν στο χθεσινό Survivor. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, είχε και κάποιες ερωτήσεις που τον αφορούσαν. Πρώτη ερώτηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι σχέσεις του μετά το Survivor. Μιλάνε οι δυο τους;

«Όπου έχουμε βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις έχουμε μιλήσει», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως μέσα από το Survivor φάνηκε μια αρνητική εικόνα για τον ίδιο, κάτι που απέχει από την πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.