
Μία “ανάσα” πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το The Voice, με τους coaches να ανακοινώνουν τους παίκτες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό.
Οι 14 υποψήφιοι ανέβηκαν στην σκηνή του διαγωνισμού και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην μουσική αυτή μάχη.
Στόχος τους ήταν να διεκδικήσουν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να καταφέρουν να περάσουν στην τελική οκτάδα.
Ο ημιτελικός έφτασε του «Voice» έφτασε στο τέλος του και η τελική οκτάδα «κλείδωσε».
Ο τελικός του «Voice» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 Φεβρουαρίου.
Αυτή είναι:
Ομάδα του Σάκη Ρουβά:
Ομάδα της Έλενα Παπαρίζου:
Ομάδα Πάνου Μουζουράκη
Ομάδα Ελεονώρας Ζουγανέλη
Η ανακοίνωση – έκπληξη του Πάνου Μουζουράκη
Σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε προχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.
Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Αυτό που θέλω να πω είναι επειδή κάθε χρόνο βοηθάμε τα παιδιά κι όταν φεύγουν από το παιχνίδι αυτή η επιτυχία δείχνει το εφήμερο πρόσωπό της, θα ήθελα φέτος να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό που δεν το έχω κάνει τις άλλες χρονιές. Από την στιγμή που ο κόσμος δίνει τον οβολό του για να τους φτάσει στον τελικό, σκέφτομαι να κάνω ένα groundfunding που θα τους ανεβάσω και θα γίνει μία παραγωγή για τα παιδιά χωρίς να βγάλω χρήματα από αυτό. Καλώ και νέους στιχουργούς και συνθέτες να στείλουν τραγούδια που θα πιστεύουν ότι ταιριάζουν στα παιδιά, μπας κι έχουν ένα ακόμα πάτημα για δικό τους τραγούδι είτε κερδίσουν το δισκογραφικό συμβόλαιο εδώ είτε όχι.Δεν είναι ότι μας λείπουν οι καλές φωνές αλλά λείπουν τα καλά τραγούδια για να τις στηρίξουν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.