ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor το μέγα-σκάνδαλο: Αυτό το ποσό θα βάλει στην τσέπη η Ανθή αν φτάσει μέχρι το τέλος!

Survivor το μέγα-σκάνδαλο: Αυτό το ποσό θα βάλει στην τσέπη η Ανθή αν φτάσει μέχρι το τέλος!

Καθόμασταν και γράφαμε σε προηγούμενα Survivor για το πόσο αργή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ήταν πολύ αγαπητή εξού και το Quenn Ντίνα, για τη Λάουρα Νάργες που μας έβαλε κι αυτή τα γυαλιά και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το πόσο μακριά μπορεί να πάει η παραγωγή την βαλίτσα, επιλέγοντας την Ανθή για το νέο κύκλο του Survivor.

Η Ανθή αποδείχτηκε σαλιγκαρούδη και ουχί Σαλαγκούδη και σίγουρα κάποιος έχει βάλει το χεράκι του για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται γιατί και δύσκολοι καιροί είναι και ποιος να σε πρωτοπάρει.

Δεν έχει προηγούμενο τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής με την εν λόγω παίκτρια, η οποία έχει βαλθεί να ρίξει την τηλεθέαση του παιχνιδιού, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι ψηφίστηκε ως αγαπημένη παίκτρια του κοινού και παραμένει βρέξει χιονίσει στον Άγιο Δομίνικο!

Η παραμονή της στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα έχει εξασφαλίσει περίπου 48.000 ευρώ!

Και επειδή βλέπουμε πως δεν το κουνάει με τίποτα από τον Άγιο Δομίνικο η σκέψη όλων μας ήταν να βγάλουμε χαρτί και μολύβι να να υπολογίσουμε πόσα χρήματα θα βάλει στην τσέπη η Ανθή Σαλαγκούδη αν φτάσει μέχρι τέλους και κατακτήσει και το Survivor, λέμε τώρα!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα αφήσει η παραγωγή να συμβεί αφού στην ουσία θα τινάξει το ριάλιτι στον «αέρα»!

Κανένας δεν θα παίρνει μέρος στα επόμενα και δύσκολα θα έχει συνέχεια όλο αυτό. Τώρα πως θα βρουν τρόπο να πετάξουν την Ανθή εκτός είναι ακόμα άγνωστο, όπως για παράδειγμα να έκαναν αρνητικά την ψηφοφορία!

Λοιπόν, βγάλτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε!

Εφόσον η Ανθή Σαλαγκούδη μένει μέχρι τον τελικό στο Survivor θα πρέπει να κάτσει μέσα περίπου άλλες 26 βδομάδες, αφού πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελικός θα γίνει στις αρχές Ιουλίου!

Με βάση λοιπόν ότι παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα τότε για άλλες 26 βδομάδες θα βγάλει 169.000 ευρώ!

Αν σ’ αυτά προσθέσουμε τις 48.000 που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάμε στις 217.000!

Τέλος αν το περιβάλλον της καταφέρει να την βγάλει και νικήτρια του show πάμε στις 317.000 ευρώ και συν κάτι μπόνους ξεπερνάει τις 320.000 ευρώ!

Είπατε κάτι;


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.