ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Daft Punk: Αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους μετά από 28 χρόνια (φώτο)

Daft Punk: Αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους μετά από 28 χρόνια (φώτο)

To τέλος των Daft Punk ήρθε μετά από 28 χρόνια κοινής πορείας και το θρυλικό ντουέτο από τη Γαλλία, αποφάσισε να ρίξει τις μάσκες και να αποκαλύψουν τα πρόσωπά τους.

Ο Γκι Μανουέλ ντε Ομέμ Κριστό και ο Τομά Μπανγκαλτέρ ανακοίνωσαν το τέλος της μακράς κοινής τους πορείας, τους αφήνοντας πίσω τους μια λαμπρή πορεία στην ηλεκτρονική μουσική, δεκάδες επιτυχίες, έξι βραβεία Grammy και μια προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ.

Καθώς το κεφάλαιο των Daft Punk φαίνεται να κλείνει οριστικά και κάθε ένας από τους δύο μουσικούς ασχολείται ήδη με προσωπικά πρότζεκτ, το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι κρύβονταν πίσω από τα κράνη και τις μάσκες ρομπότ.

O 46χρονος Τομά Μπανγκαλτέρ γεννήθηκε στο Παρίσι και ο Γκι Μανουέλ ντε Ομέμ Κρίστο στην Νεϊγί-συρ-Σεν, στην περιοχή της Ιλ-ντε-Φρανς και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα μαθητικά τους χρόνια, όταν και οι δύο φοιτούσαν στο Lycée Carnot στο Παρίσι, το 1987. Ο Μπάνγκαλτερ καταγόταν από μια οικογένεια μουσικών, ενώ η οικογένεια του Γκι Μανουέλ ασχολούνταν με τον τομέα της διαφήμισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.