ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κ.Σπυροπούλου για ταξίδι στην Αίγυπτο: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις που έκανα»

Κ.Σπυροπούλου για ταξίδι στην Αίγυπτο: «Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις που έκανα»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο περιοδικό «Εγώ», μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως λέει η παρουσιάστρια δεν μετανιώνει για κάτι αφού η μετακίνησή της ήταν καθ’ όλα νόμιμη.

Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.

«Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας.

Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα «δεν ζούμε στον κόσμο μας»… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια».

Σε στενοχωρεί που επικρίθηκες από μία μερίδα κόσμου από τη στιγμή που ταξίδεψες νομίμως;

«Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω».

Μετανιώνεις που έκανες αυτές τις αναρτήσεις;

«Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.