Η χαρά του κατεργάρη – Το μυστικό για να κλέψεις 1 κομμάτι πίτσα χωρίς να το καταλάβει κανείς (βίντεο)

Η χαρά του κατεργάρη – Το μυστικό για να κλέψεις 1 κομμάτι πίτσα χωρίς να το καταλάβει κανείς (βίντεο)

Το βίντεο ενός υπαλλήλου πιτσαρίας στο TikTok έχει καταφέρει να γίνει viral, καθώς δείχνει τον τρόπο για να κλέψεις ένα κομμάτι πίτσα, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας.

Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε ο χρήστης του TikTok @lonelypepperoni (μοναχικό πεπερόνι) φαίνεται μια λαχταριστή φρεσκοψημένη πίτσα να έχει μόλις βγει από τον φούρνο και να μπαίνει στο κλασικό χάρτινο κουτί.

Ο υπάλληλος παίρνει το τεράστιο ειδικό μαχαίρι και κόβει ένα τεράστιο κομμάτι από το κέντρο της πίτσας, αφήνοντας δύο κομμάτια ελαφρώς μικρότερα από το κανονικό.

Στη συνέχεια, αφού αφαιρέσει το κλεμμένο κομμάτι, ενώνει τα δύο μισά που απέμειναν και κόβει την πίτσα σε 8 κομμάτια.

“Όταν όλοι αγοράζουν 1 πίτσα, αλλά πληρώνουν περισσότερο” γράφει το σχόλιο του βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 28 εκατ. views και περισσότερα από 2 εκατ. likes., με τους χρήστες να δηλώνουν κατά δεκάδες χιλιάδες τον θαυμασμό και την έκπληξή τους στα αναρίθμητα σχόλια του αστείου βίντεο.

Η απήχηση που είχε το βίντεο οδήγησε τον χρήστη @lonelypepperoni να προχωρήσει σε εξηγήσεις.

Όπως ανέφερε το βιντεάκι έγινε για πλάκα και πως αυτές οι πίτσες δεν πωλούνται στους πελάτες.

“Προφανώς πρόκειται για αστείο, αυτές οι πίτσες τρώγονται από το προσωπικό της πιτσαρίας” γράφει η περιγραφή του βίντεο, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η περαιτέρω κριτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.