Αντριάνα Λίμα: Η «μούσα» του Μουντιάλ της Βραζιλίας επέστρεψε στα γήπεδα και είναι… αγνώριστη! (φωτο)

Το εκρηκτικό μοντέλο διαφήμιζε παντού το Μουντιάλ της χώρας της βγάζοντας εκατομμύρια

Αντριάνα Λίμα: Η «μούσα» του Μουντιάλ της Βραζιλίας επέστρεψε στα γήπεδα και είναι… αγνώριστη! (φωτο)

Όταν η Βραζιλία διοργάνωσε το Μουντιάλ το 2014 η Αντριάνα Λίμα ήταν η «μούσα» της διοργάνωσης!

Είχε ίσως και μεγαλύτερη προβολή από τους ποδοσφαιριστές της σελεσάο.

Το εκρηκτικό μοντέλο από τη Βραζιλία διαφήμιζε παντού το Μουντιάλ της χώρας της και εισέπραξε εκατομμύρια.

Η Αντριάνα Λίμα που γεννήθηκε το 1981 στην Βραζιλία από μικρή είχε έφεση στα σπορ αλλά αφού ακολούθησε καριέρα σούπερ μόντελ περιορίστηκε στο να υποστηρίζει τις εθνικές ομάδες της χώρας της.

Η Λίμα που ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς και απέκτησαν δύο κόρες. Χώρισαν, παντρεύτηκε τον Αντρέ Λέμερς και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022 γέννησε το τρίτο της παιδί που είναι και το πρώτο της αγόρι.

Η Βραζιλιάνα που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή αγγελάκια της Victoria Secret είναι αυτή την περίοδο στο Κατάρ και παρακολουθεί μαζί με τις κόρες της το Μουντιάλ θέλοντας να δει τη Βραζιλία να κερδίζει το 6ο της τρόπαιο. limna_20110 limasd

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
imna_22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.