ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπορείς να τα εμπιστευτείς: Αυτά είναι τα τρία πιο αξιόπιστα ζώδια

Μπορείς να τα εμπιστευτείς: Αυτά είναι τα τρία πιο αξιόπιστα ζώδια

Αν έχεις αποκτήσει μια σταθερή φήμη ως αξιόπιστη με την καρδιά των ανθρώπων και τα βαθύτερα μυστικά τους, ανήκεις πιθανώς σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια.

Ταύρος

Ας είμαστε ειλικρινείς, Ταυρίνα. Είσαι αρκετά ασφαλής με τον εαυτό σου, έτσι σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους να αισθάνονται το ίδιο. Ως σταθερό σύμβολο, είσαι από τη φύση σου συνεπής και αξιόπιστη, υποδηλώνοντας στους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται σε εσένα για να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για τα μυστικά και την ευπάθειά τους. Σε κυβερνά επίσης ο δεύτερος Οίκος των αξιών και των υλικών αγαθών, όπου είναι φυσικό να έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πιο σταθεροί.

Σκορπιός

Έχεις ένα μυστηριώδες πλεονέκτημα, Σκορπιέ και τείνεις να αφήνεις πολλά στη φαντασία. Επειδή όμως προσέχεις πολύ, μπορείς να εκτιμήσεις την αξία της ασφάλειας, οπότε δεν είσαι ο τύπος που θα αποκαλύψει τα μυστικά των άλλων. Και αν δεν συνδέονται στενά με εσένα, δεν σου αρέσει καν να ασχολείσαι με τις δουλειές άλλων ανθρώπων. Αυτό εξηγεί γιατί μπορεί να είσαι η πρώτη επιλογή κάποιου όταν αναζητά άνεση και ασφάλεια.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λογικός Κρόνος, γνωστός και ως ο κυρίαρχος πλανήτης σου, Αιγοκερίνα, μπορεί να απαντήσει γιατί είσαι η απόλυτη πηγή άνεσης και σταθερότητας. Είσαι αξιόπιστη και δίνεις μεγάλη σημασία στην ηθική, ειδικά επειδή ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που ασχολείται με την ηθική. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσένα και να σε εμπιστεύονται, ακριβώς επειδή παίρνεις στα σοβαρά την άνεση και τη σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.