ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησε η περίοδος του Τοξότη – Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν

«Οπλιστείτε» με υπομονή

Ξεκίνησε η περίοδος του Τοξότη – Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν

H περίοδος του Τοξότη ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου και ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης έχει να κάνει με την ελευθερία, την επέκταση και τη διεκδίκηση.

Ενώ πολλοί μπορεί να ανταποκρίνονται με αυτή την ενέργεια με πολλούς τρόπους, υπάρχουν μερικά ζώδια που θα περάσουν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο αυτόν τον μήνα. Παρά το γεγονός ότι ο Τοξότης είναι, παραδοσιακά, ένα από τα πιο αισιόδοξα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν βιώνει αυτήν την ενέργεια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, καθιστώντας συγκεκριμένα την εποχή του Τοξότη του 2021 τη χειρότερη για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ως ζώδιο της γης, αυτή δεν είναι ακριβώς η ιδανική εποχή για εσένα, αλλά είναι η τέλεια στιγμή να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα σου για να σκεφτείς τις σχέσεις σου. Η εποχή του Σκορπιού πιθανότατα έδωσε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σου και τώρα που ο ήλιος μετατοπίζεται στον όγδοο Οίκο σου, θα σου ζητηθεί να σκεφτείς τα προσωπικά σου όρια στις συνεργασίες σου και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Άραγε μπορείς να θυσιάσεις την επιθυμία σου για άνεση, για χάρη κάποιου άλλου;

Καρκίνος

Μετά από μια γεμάτη ευχαρίστηση περίοδο του Σκορπιού, περνάς σε μια περίοδο που σου ζητά να αναλύσεις τις καθημερινές σου εργασίες και ευθύνες. Έχεις την τάση να παίζεις τον ρόλο της επιστάτριας σε πολλές από τις σχέσεις σου, αλλά τι γίνεται με τη σχέση σου με τον εαυτό σου και το σώμα σου; Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αξιολογήσεις το πώς διατηρείς την προσωπική σου ευεξία σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις μια ρουτίνα ευεξίας για τον εαυτό σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να μην πάθεις υπερκόπωση.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στην πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά πάνω από όλα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη προκλήσεις για σένα. Καθώς ο ήλιος περνά στον δωδέκατο οίκο της απομόνωσης και της ψυχικής σου υγείας, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα σου. Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο πολύ που κοιμάσαι λίγο και αισθάνεσαι κουρασμένη. Τώρα είναι η ώρα να δώσεις λίγη χαρά στον εαυτό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.