ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «ζοριστούν» την περίοδο των εορτών

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά «οπλίσου» με υπομονή

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «ζοριστούν» την περίοδο των εορτών

Μερικές φορές οι γιορτές μπορεί να επιφυλάσσουν όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, όσοι ανήκουν στα τρία παρακάτω ζώδια θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτές τις γιορτές.

Κριός

Κριέ, αυτές οι γιορτές φέρνουν λίγη ακαταστασία για εσένα. Οι περίεργες τοποθετήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ευθυγραμμίζεται στο ζώδιό σου μέχρι την επόμενη χρονιά. Η Αφροδίτη κινείται επίσης ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 28 Ιανουαρίου, οπότε ετοιμάσου να εμφανιστούν οι πιο γλοιώδεις πρώην σου απλώς και μόνο για να σε εξοργίσουν στην αλλαγή της χρονιάς.

Ο Ερμής κάθεται στον Αιγόκερω σε ένα παρόμοιο χρονικό πλαίσιο (13 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου), ευθυγραμμισμένος στο ζώδιό σου, κάνοντας σε να επικοινωνείς με θυμό. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να διοχετεύσεις τουλάχιστον λίγη χαρά για τις γιορτές!

Ζυγός

Ζυγέ, εσύ και ο Κριός είστε λίγο πολύ στην ίδια θέση για τις γιορτές καθώς περιμένετε ένα συνονθύλευμα απογοητεύσεων και αλληλεπιδράσεων με άτομα που απλά δεν θέλετε να δείτε (πρώην, αγενείς θείους και παρόμοια). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (ειδικά όταν είναι ανάδρομη) είναι μια από τις πιο σκοτεινές διελεύσεις που σου συμβαίνουν αυτή την εποχή. Η συνήθως ισορροπημένη φύση σου ως Ζυγός θα αναστατωθεί από παλιές σχέσεις (ένα αίσθημα οπισθοδρόμησης όταν βρίσκεσαι κοντά σε παλιούς φίλους και την οικογένειά σου).

Αυτός ο ενοχλητικός Ερμής στον Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώθεις ότι τα λόγια σου απλά δεν έχουν νόημα (ακόμα και όταν προσπαθείς να είσαι ιδιαίτερα εμφατική) και ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε πείσει ότι οι προσπάθειές σου για τις ελπίδες και τα όνειρά σου δεν οδηγούν πουθενά.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το φορτίο σου δεν είναι τόσο κακό όσο αυτό του Κριού και του Ζυγού, αλλά δεν είναι και πολύ θετικό. Κάτι σχετικά με την περίοδο των γιορτών θα σε εξοργίσει (που είσαι ήδη ευερέθιστο πλάσμα). Οι δυσκολίες άρχισαν για εσένα γύρω στην Πανσέληνο, κάτι που θα ξεκινήσει μια σειρά από απογοητευτικά αστρολογικά γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μεγαλύτερη πλανητική ενόχληση για εσένα θα είναι ο Ερμής, του οποίου η επιρροή είναι τόσο σημαντική στις γιορτές καθώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με δεκάδες συγγενείς και αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο (σε τετράγωνο) από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας το νέο έτος με ακατάστατο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.