ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποια ζώδια θα «καλοπεράσουν» αυτή την εβδομάδα και ποια θα δυσκολευτούν;

Οι τυχεροί και άτυχοι των ημερών

Ποια ζώδια θα «καλοπεράσουν» αυτή την εβδομάδα και ποια θα δυσκολευτούν;

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τον καιρό να μας δείχνει το «σκληρό» του πρόσωπο. Ο χιονιάς επισκέπτεται όλη τη χώρα, με τις χιονισμένες εικόνες να παραπέμπουν σε παραμύθια και χώρες του εξωτερικού. Ποιοι, όμως, θα ζήσουν άσπρες μέρες αυτή την εβδομάδα και ποιοι όχι;

Διαβάστε παρακάτω τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά την νέα εβδομάδα και εκείνα που θα δυσκολευτούν να τα βγάλουν πέρα και εδώ τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστα.

Τα ζώδια που θα περάσουν καλά

Κριός

Μιας και η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι ήρεμη και καλή, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά και τους στόχους σας. Αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σας για να λάμψετε και να βοηθήσετε και τους άλλους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να θυμάστε πως η ομαδική δουλειά αποδίδει καλύτερα, ενώ μας κάνει να νιώθουμε και πολύ όμορφα.

Σκορπιός

Ό,τι σκέφτεστε μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα αυτές τις ημέρες. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, καθώς εύκολα εισακούονται. Οι γύρω σας σάς στηρίζουν, ενώ θα δείτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε και σε ρόλους με μεγαλύτερη ευθύνη. Η καλή σας πρόθεση αναγνωρίζεται και τα αποτελέσματα το δείχνουν.

Αιγόκερως

Νιώθετε ξανά δυναμικοί και αποτελεσματικοί. Βρίσκεστε τον εαυτό σας, καθώς αναλαμβάνετε ευθύνες και τις φέρνετε εις πέρας. Οι γύρω σας αντιλαμβάνονται όσα λέτε, η επικοινωνία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς βρίσκετε την ευκαιρία για ανανέωση. Εκείνο το ραντεβού στο κομμωτήριο που σκεφτόσασταν καιρό; Οργανώστε το!

Τα ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Παρθένος

Περάσατε υπέροχα την περασμένη εβδομάδα και το ίδιο και το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ως κλασικές Παρθένοι, οι αρνητικές σκέψεις σας κατακλύζουν, ενώ οι προσδοκίες σας γκρεμίζονται. Περιμένετε τα όμορφα των προηγούμενων ημερών να επαναληφθούν, αλλά αυτό δεν γίνεται και απογοητεύεστε. Θέλετε διαρκώς την προσοχή των άλλων, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Κάθε μέρα δεν είναι γιορτή με κέντρο εσάς και αυτό πρέπει να το αποδεχτείτε. Χαλαρώστε και λίγο.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα περιμένετε μόνο μπερδεμένες απαντήσεις ή και καθόλου. Ναι, μπορεί όλοι οι άλλοι να βρίσκουν λύσεις στα διλήμματά τους, εσεις όμως όχι. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε διαρκώς και να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει. Τα σενάρια που φτιάχνετε στο μυαλό σας μόνο κακό σας κάνουν. Πάρτε τον χρόνο σας για να ηρεμήσετε και να βρείτε την ισορροπία που ψάχνετε.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι αντίστοιχο με την Παρθένο παθαίνετε και εσείς. Συγκρίνετε τα περασμένα με τα τωρινά. Πόσο ωραία περάσετε την προηγούμενη εβδομάδα και πόσο δύσκολη φαίνεται αυτή. Πόσο όμορφες φαίνονται όλες στο Instagram και γιατί δεν μπορείτε και εσείς να φαίνεσθε έτσι. Πόσο ερωτευμένοι μοιάζουν όλοι στις ταινίες και γιατί δεν βρίσκετε και εσείς την αληθινή αγάπη. Οι αντιδράσεις υπερβολικές και προέρχονται μόνο από το μυαλό σας. Εσείς αποφασίσατε πως δεν είστε τέλειες ή επαρκείς. Σταματήστε τη γκρίνια, λοιπόν, και αναλάβετε δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.