ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα σου «πάρουν» το κεφάλι: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αναλύουν υπερβολικά τα πάντα

Θα σου «πάρουν» το κεφάλι: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αναλύουν υπερβολικά τα πάντα

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πάντα.

Δίδυμοι

Το μυαλό των Διδύμων δουλεύει συνεχώς. Σε κάθε δεδομένη στιγμή της ημέρας, «παλεύει» με εκατοντάδες σκέψεις. Μερικές είναι σημαντικές, μερικές δεν είναι, αλλά το θέμα είναι ότι οι Δίδυμοι πάντα θα σκέφτονται (και θα ξανασκέφτονται) για κάτι.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ ανήσυχη και όχι μόνο όταν πρόκειται για τα ενδιαφέροντα της και το πόσο την απασχολούν. Ο λόγος για τον οποίο οι Δίδυμοι υπεραναλύουν τα πάντα, είναι επειδή το μυαλό τους συνεχώς αναπηδά από το ένα πράγμα στο άλλο, πριν αναπηδήσει πίσω σε ότι αρχικά σκέφτηκε. Είναι εξαντλητικό για το μυαλό τους.

Παρθένος

Η ανάγκη της Παρθένου για τελειότητα είναι αυτό που την οδηγεί στην υπερανάλυση. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη με το πρώτο σχέδιο καθώς πάντα πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, ανεξάρτητα από το πόσο έχει δουλέψει. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αξιοθαύμαστο, μπορεί επίσης να είναι λίγο υπερβολικό.

Η Παρθένος δεν μπορεί να σταματήσει να υπεραναλύει γιατί αναρωτιέται αν έχει πάρει τη σωστή απόφαση ή αν πρέπει να ξανασκεφτεί κάτι, καταναλώνοντας ένα εξαντλητικό ποσό πνευματικής δύναμης. Η Παρθένος χρειάζεται να στείλει σε διακοπές το μυαλό της, διότι το μόνο που κάνει είναι να σκέφτεται συνέχεια.

Διάβασε και αυτό: Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι φίλοι σου μπορούν να επηρεάσουν το βάρος σου – Μάθε το πώς και το γιατί

Αιγόκερως

Η κίνηση και το κίνητρο της γυναίκας Αιγόκερου για να πετύχει, είναι ο λόγος για τον οποίο σκέφτεται πολύ. Ποτέ δεν θέλει να κοιτάξει πίσω στη ζωή της και να αισθανθεί σαν να μπορούσε να κάνει περισσότερο ή ότι κάτι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Για το λόγο αυτό, πάντα αναρωτιέται αν έχασε κάτι σημαντικό.

Κάθε φορά που ξεκινά ένα νέο project ή ολοκληρώνει ένα παλιό, ανατρέχει σε κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό της και αναρωτιέται αν είναι ικανοποιημένη με τη δουλειά της. Εάν δεν το κάνει αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκεφτεί με ποιο τρόπο θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικά.

Υδροχόος

Η Υδροχόος είναι ένα από τα πιο λογικά ζώδια, που σημαίνει ότι συνηθίζει να επιβάλλει το μυαλό στην καρδιά της, κάτι το οποίο την οδηγεί να ξανασκέφτεται πολύ τα πράγματα. Τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα, αυτή η υπερανάλυση μπορεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή είναι λογικό ζώδιο, η Υδροχόος τείνει να αναλύει τα πάντα. Η ανάλυση των πραγμάτων είναι ο τρόπος με τον οποίο η Υδροχόος δίνει νόημα στη ζωή της, αλλά σημαίνει επίσης ότι συνεχώς στριφογυρίζει τα πράγματα στο μυαλό της, μέχρι που δεν σημαίνουν τίποτα πια. Μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα, Υδροχόε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.