ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου για επαφές… με το παρελθόν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου για επαφές… με το παρελθόν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανότερο να έρθουν σε επαφή με έναν πρώην κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια περίοδος θεραπείας για τον Παρθένο, ειδικά αν ο πρώην βρίσκεται ακόμη στην ομάδα φίλων του. Εάν έχεις περάσει πρόσφατα έναν χωρισμό με κάποιον που πρέπει να βλέπεις τακτικά, αυτή η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία θα δημιουργήσει μια συναισθηματική βάση για να θεραπεύσεις αυτήν τη σχέση. «Ποτέ δεν είναι εύκολο να βλέπεις στα social media έναν πρώην να βγαίνει με τους φίλους σου ή να βρίσκεται στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά τα συναισθηματικά θεραπευτικά νερά του Καρκίνου επιτρέπουν στον Παρθένο να κάνει μια κουβέντα και να ελαχιστοποιήσει κάθε αμηχανία με έναν πρώην», λέει η Comet.

Αιγόκερως

Η καλοκαιρινή ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί στον έβδομο Οίκο των στενών σχέσεων του Αιγόκερω, οπότε οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορεί να ζήσουν συναισθηματική προσέγγιση από τους πρώην που ήταν πραγματικά σημαντικοί για αυτούς. Σύμφωνα με την Comet, ο Αιγόκερως θα αισθανθεί μια εσωτερική ώθηση για να βρει τη γαλήνη με τις παλιές αγάπες και να προχωρήσει μπροστά. «Ο Αιγόκερως κάνει πολλή εσωτερική ανάλυση γύρω από αυτό που τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και τον στηρίζει συναισθηματικά στις σχέσεις», λέει. Μπορεί να επικοινωνήσει με έναν πρώην μέσα στις επόμενες εβδομάδες εάν αισθάνεται ότι απαιτείται συνομιλία για να κλείσει εντελώς αυτό το κεφάλαιο.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω, που θα προσπαθήσουν να λυτρωθούν από σχέσεις, οι Ιχθείς είναι πιο πιθανό να έρθουν σε επαφή με πρώην με τους οποίους πέρασαν πολύ καλά. Σύμφωνα με την Comet, ο Ερμής θα μετακινηθεί προς τα πίσω στον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας των Ιχθύων, οπότε οι Ιχθείς θα θέλουν να ξανασυνδεθούν με ανθρώπους με σκοπό να θυμηθούν τα καλά. Εάν δουλεύουν σε ένα δημιουργικό project, μπορεί ακόμη και να απευθυνθούν στον πρώην τους για έμπνευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.