ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 7- 13/9: Αντιμετωπίστε την έντονη περίοδο με καλή στρατηγική

Αστρολογικές προβλέψεις 7- 13/9: Αντιμετωπίστε την έντονη περίοδο με καλή στρατηγική

Η έντονη αυτή περίοδος, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με καλή στρατηγική.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη, στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας. Θα πρέπει λοιπόν, ουσιαστικά να αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ανταγωνισμοί και τα ξεκαθαρίσματα κάποιων κακών σχέσεων, έχουν φτάσει μπροστά σας και σίγουρα θα απαλλαγείτε από ότι δεν σας χαρακτηρίζει και χωρίς να κηρύξετε [πόλεμο]. Τα ευχάριστα των ημερών είναι ότι κάποια νέα γνωριμία θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι μέρες αυτές θα είναι άκρως δημιουργικές και σίγουρα θα υπάρξουν βοηθητικές τάσεις από τον Ήλιο και τον Δία, που βρίσκονται στα γήινα ζώδια της Παρθένου και του Αιγόκερω. Επίσης θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι αυτή την χρονική περίοδο το παρασκήνιο θα βρίσκεται σε εγρήγορση, βάζοντας έναν [κρυφό] κίνδυνο να εκκολάπτεται σιωπηλά. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας που θα σας προβληματίσει έντονα, είναι εκείνος που αφορά τις φιλίες σας, όπου θα αρχίσετε να τις βλέπετε μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Κάποια πρόσωπα που μέχρι χθες τα θεωρούσατε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, αρχίζουν να φθείρονται και να απομακρύνονται από τα δικά σας συναισθηματικά αποθέματα. Οι λάθος συμπεριφορές από τους άλλους, θα σας σπρώξουν σταδιακά να απομακρυνθείτε από τα λάθος άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζει και αυτή την περίοδο, να σας απασχολούν οι προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και η επαγγελματική και οικογενειακή σας κατάσταση. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της κοινωνικής σας θέσης, αρχίζει σταδιακά να σας αποπροσανατολίζει και να σας βάζει σε λάθος συμπεριφορές. Θα έχετε την τάση να διεκδικείτε και να σκέφτεστε παρορμητικά, σε βασικούς τομείς της ζωής σας, για αυτό προφυλαχθείτε και μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις , που ενώ έδειχναν ότι είχαν κλείσει, τώρα κάποια [σπίθα] θα αρχίσει να σας βάζει σε θέση μάχης. Βέβαια καλό είναι πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε, να πάρετε την συμβουλή και την καθοδήγηση ανθρώπων που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν και να σας προστατέψουν από τυχόν κινδύνους που είναι άδικο να περάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι συνθήκες φαίνονται να είναι αρκετά καλές, ακόμη και αν βλέπετε κάποια πράγματα που δεν ταιριάζουν στα δικά σας δεδομένα. Η τύχη είναι δίπλα σας και φανερώνεται την κατάλληλη στιγμή, για να σας δείξει ότι δεν πρέπει να συρρικνώνεστε, όταν όλα βοηθούν για την επέκταση, τον έρωτα και τα υλικά αγαθά. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει ένας προβληματισμός σε χρήματα που αφορούν και άλλα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι και η πιο εύκολη εποχή για σας του τρίτου δεκαήμερου, όπου ο Άρης δυσκολεύει τις σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως με τα πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Θα έχετε επίσης μία λάθος εκτίμηση των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σας και ίσως να πρέπει να γίνετε παρατηρητές μιας κατάστασης, από το να πέσετε με ζήλο σε ακραίες συμπεριφορές που δεν θα είναι εν τέλη εις όφελος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, ο Άρης ανάδρομος στον τομέα της καθημερινότητας σας, αλλά και της εργασίας σας, θα σας δυσκολέψει γιατί θα πιεστείτε αρκετά και θα έχετε παραπάνω εργασία από εκείνη που σας αναλογεί. Επίσης η παραπάνω κούραση, θα είναι ένας λόγος να πείτε κάποια λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε και θα γίνουν η αιτία να χαλάσουν κάποιες σχέσεις σας, που ίσως ήταν ήδη λαβωμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική και ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας πορεία, αλλά και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις στα δημιουργικά σας σχέδια, όπως επίσης για σας τους γονείς, η έντονη ενασχόληση με τα παιδιά σας, θα σας κάνει να υπερβάλετε και να φύγετε κάποιες φορές από το μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο αναφοράς και ο λόγος είναι ότι αυτή την περίοδο ο ανάδρομος Άρης κάνει σκληρές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο σας. Το τεταμένο κλίμα που θα δημιουργηθεί σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, θα σας αποπροσανατολίσουν σταδιακά και θα αλλάξετε τρόπο σκέψης πάνω σε αυτά τα θέματα. Αφήστε λίγο τα πράγματα να ηρεμήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι γεμάτος πάθος και διεκδικήσεις, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να μαζέψετε, εάν δεν θέλετε να έχετε παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας, αλλά και να γίνετε εσείς η αιτία να καλλιεργηθεί ένα εχθρικό παρασκήνιο. Από την άλλη, ένα οικονομικό άνοιγμα θα είναι μία θετική προοπτική αυτής της περιόδου και θα πρέπει να την δείτε συνδυαστικά με κάποιο παλιό σας σχέδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας τους Ιχθύες, ο ανάδρομος Άρης στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, σίγουρα θα σας φέρει αναστατώσεις και παλιές εκκρεμότητες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με αρκετή προσοχή. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσετε έναν συντηρητικό δρόμο, για να μην έχετε απώλειες και αναγκαστείτε να βγείτε από το καθημερινό σας πρόγραμμα, λόγο κακής διαχείρισης των οικονομικών σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.