ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζώδια και οδήγηση: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να κάθονται πίσω από το τιμόνι

Ζώδια και οδήγηση: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να κάθονται πίσω από το τιμόνι

Ποια ζώδια το έχουν με την οδήγηση και ποια είναι καλύτερο να το παρατήσουν το άθλημα;

Ο -κατά τα άλλα παρορμητικός- Κριός αντικειμενικά είναι ο καλύτερος οδηγός. Εκτός από το γεγονός ότι τρακάρει λιγότερο, οι ζημιές που κάνει – όταν τις κάνει – είναι μικρές. Το ζώδιο του Άρη ξέρει να υπολογίζει το ρίσκο που παίρνει. Επίσης καλοί και προσεκτικοί οδηγοί φαίνεται να είναι οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι.

Αντίστροφα, ο αναλυτικός Παρθένος μάλλον υπεραναλύει την κατάσταση και χάνει κρίσιμο χρόνο αντίδρασης. Οι Παρθένοι έρχονται, μετά τους Σκορπιούς, στη συχνότητα ατυχημάτων αλλά κρατούν την πρωτιά στο κόστος ζημιών.

Πολύ κοντά στους Παρθένους βρίσκονται οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Οι Λέοντες κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές, οι δε Σκορπιοί προτιμούν τις πολλές, μικρές ζημιές.

Κάλυψη για Θραύση Κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια, ενώ Ιχθύες και Σκορπιοί καλό είναι να επιλέξουν προγράμματα που να τους καλύπτουν σε περίπτωση κλοπής. Επιρρεπείς σε ατυχήματα από πυρκαγιά είναι οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Τοξότες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι καλό είναι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση, μιας και είναι τα ζώδια που προτιμούν πιο ακριβά αυτοκίνητα. Τοξότες και Αιγόκεροι, μάλλον είναι λίγο πιο συντηρητικοί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.