ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις 22-28/2: Η Πανσέληνος φέρνει νέα δεδομένα

Αστρολογικές προβλέψεις 22-28/2: Η Πανσέληνος φέρνει νέα δεδομένα

Η Πανσέληνος στις 27 Φλεβάρη, φέρνει νέα δεδομένα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, στις 27/2, ενεργοποιεί σε ένα μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας, σας κάνει περισσότερο δραστήριους και σας γεμίζει με νέες ευθύνες. Οικονομικές [ανάσες], θα δημιουργήσουν καλύτερο κλήμα στην επιβαρυμένη αυτή περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ιδίως του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, στην προσωπική σας ζωή, μετά από έντονες αλλαγές. Αφήστε την ενέργεια του σύμπαντος, να σας κατευθύνει σε νέους προορισμούς και εμπιστευτείτε την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους του ζωδιακού, θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Βέβαια μην παίζετε με την [καλή σας τύχη], πιέζοντας τις καταστάσεις και δημιουργώντας κακές σχέσεις με κάποια πρόσωπα. Διαχειριστείτε με ηρεμία, κάθε τι που μπορεί να είναι αντίθετο στις δικές σας πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την περίοδο οι αλλαγές στην ζωή σας θα είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Κάτι σας σπρώχνει να ανακαλέσετε το παρελθόν και να βγείτε από τα στενά όρια που σας βάζουν οι άλλοι. Ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε γεμάτοι από [ανέμους] που σας δημιουργούν νέα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, κάτι που θα σας αναγκάσει να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα. Σίγουρα μέσα στον Μάρτιο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 27/2, σας αφορά, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, όπου ήρθε η στιγμή να αλλάξετε κάτι που σας υποχρεώνει να μένετε πίσω. Αυτό λοιπόν είναι το νόημα αυτής της μοναδικά ξεχωριστής Πανσελήνου, που θα φωτίσει την ενέργειά σας και θα δημιουργήσει τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για μία συγκλονιστική αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας, τις σχέσεις σας και ίσως και κάποιες παλιές συμπεριφορές, που σας έχουν απομονώσει από τους άλλους. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να βρεθείτε σε μία κατάσταση [εξαγνισμού].

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους τοξικούς ανθρώπους και να βρεθείτε σε υγιής στόχους. Ο πλανήτης των αλλαγών, Ουρανός, που θα συμμετέχει σε αυτό το πλανητικό γεγονός, δείχνει ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στις αλλαγές σας.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, αυτή η Πανσέληνος θα σας βάλει σε μία έντονη αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας. Οι πιο σημαντικοί τομείς της ζωής σας, θα υποστούν μία περίοδο έντασης. Ίσως να υπάρξουν ξεχωριστά πολύπλοκες συνθήκες στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας, η Πανσέληνος στις 27/2, στο ζώδιο της Παρθένου, θα βοηθήσει αρκετά την προσωπική σας ζωή και θα υπάρξει μία αλλαγή, που ίσως και να μην την περιμένατε. Θα γεμίσετε με αισιοδοξία και θετικότητα, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα λάβετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η Πανσέληνος στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δώσει την ευκαιρία, να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επίσης μπορεί να κερδίσετε ένα χρηματικό ποσόν, βάζοντας στην καθημερινότητα σας, ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας τους Ιχθύες, η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Θα βρεθείτε σε μία θετική πλανητική επιρροή, ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, βάζοντας να προπορεύονται στην ζωή σας, τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.