Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που τους αρέσει όταν κάποιος το παίζει «δύσκολος» σε μια σχέση

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που τους αρέσει όταν κάποιος το παίζει «δύσκολος» σε μια σχέση

Υπάρχουν ζώδια που τους αρέσει όταν μια νέα γνωριμία τους δυσκολεύει.

Δείτε ποια είναι:

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα που του αρέσει το φλερτ και που χρειάζεται συνεχώς νέα πνευματική διέγερση. Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που το εξιτάρει να κυνηγιέται και να κυνηγάει, είναι αυτό. Εάν παίζεις ένα παιχνίδι δυσκολίας με Δίδυμο, θα εκτιμήσει πολύ την επιδεξιότητα σου. Δηλαδή, για παράδειγμα, μην το παίξεις «απασχολημένη» και ότι «δεν μπορείς να βγεις» και, στη συνέχεια, να ανεβάσεις ένα story στο Instagram από ένα τρελό γλέντι σου την ίδια μέρα. Μυστήριοι άνθρωποι!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια τάση για παιχνίδια μυαλού. (Θα προτιμούσε κυριολεκτικά να μείνει μόνος σπίτι παρά να ομολογήσει τα ρομαντικά του συναισθήματα). Εάν βγαίνεις με έναν Σκορπιό, θα κατανοήσει γιατί μερικές φορές είσαι ανοιχτό βιβλίο και άλλες φορές το παίζεις σκληρό καρύδι. Αν τελικά καταλήξετε μαζί, ο Σκορπιός δεν θα χρειαστεί να ιδρώσει.

Τοξότης

Ένα άλλο ζώδιο που είναι διαβόητος εχθρός της δέσμευσης είναι ο Τοξότης. Αλλά περισσότερο από το να είναι «αέρας» με τις σχέσεις του, ο Τοξότης λατρεύει την πρόκληση. Εάν έχεις εκδηλώσει σαφώς ενδιαφέρον, αλλά εξακολουθείς να τον κρατάς μακριά, θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει. Δεν κάνει τίποτα αν δεν είναι αποφασισμένος.

Υδροχόος

Κατά κάποιον τρόπο, ο Υδροχόος καταφέρνει να είναι βαθιά παθιασμένος, ενώ παραμένει σταθερός και χαλαρός. Εάν πηγαίνεις μπρος-πίσω με έναν Υδροχόο, να ξέρεις ότι είναι επίσης πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, εάν τα ρομαντικά ή σεξουαλικά συναισθήματα είναι αμοιβαία, θα κολλήσει μέχρι να κουραστείς να το παίζεις σκληρή για να σε αποκτήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.