ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες στις σχέσεις και στα οικονομικά τους τον Φεβρουάριο

Ο νέος μήνας, μας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες στις σχέσεις και στα οικονομικά τους τον Φεβρουάριο

Τρία είναι τα ζώδια που τον Φεβρουάριο θα έχουν πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες στις σχέσεις και στα οικονομικά τους.

Ο νέος μήνας, μας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 2 Φεβρουαρίου που φέρνει ηρεμία στις σχέσεις και ένα ήπιο κλίμα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες σε σχέσεις και οικονομικά τον Φεβρουάριο:

Καρκίνος

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά για τους Καρκίνους. Ωστόσο το δεύτερο μισό του νέου μήνα θα είναι σχετικά πιο ήρεμο και ουδέτερο. Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε όνειρα για μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος για τους Σκορπιούς δίνει έμφαση στην επικοινωνία, την οικογένεια και τις προσωπικές σχέσεις. Αν έχετε να λύσετε κάποια δύσκολα προβλήματα καλό είναι να τα διαχειριστείτε μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Επίσης στις 2 Φεβρουαρίου που θα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα η διαίσθησή σας θα χτυπάει κόκκινο.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προηγούμενο διάστημα κατά τον Ιανουάριο υπήρχαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις. Ευτυχώς το κλίμα θα είναι πιο ήπιο τον Φεβρουάριο. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε ευκαιρίες για οικονομική εξέλιξη και αναγνώριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.